Acasa Oferte Speciale

Cele mai bune oferte pentru verighete si bijuterii de nunta

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Inele, verighete si bijuterii de nunta la cele mai bune preturi

Ce este o nunta fara inele perfect potrivite? Aceste bijuterii sunt simbolul dragostei eterne si neintrerupte care nu pot lipsi de pe inelarele voastre in ziua cea mare. Stim ca preturile inelelor si ale verighetelor se pot ridica pana in cer. Insa nu trebuie sa fie asa. Acum aveti oportunitatea de a achizitiona bijuteriile matrimoniale la preturi reduse, doar profitand de ofertele noastre speciale.


In functie de ce se stabileste pretul inelului de logodna si al verighetelor? De regula acesta depinde de:

  • Metale pretioase – Faptul ca preferati inele de logodna si verighete realizate din aur galben, aur alb sau roz ori din alte metale pretioase nu va fi neaparat un factor decisiv in pretul bijuteriilor. Pe langa felul inelelor este importanta si concentratia de aur care se regaseste in compozitia acestora (375‰, 750‰).
  • Pietre pretioase si semipretioase – Alegeti pietrele ornamentale in functie de bugetul vostru. Desi cele mai multe cupluri prefera pietrele swarovski sau zirconul (excelente pentru a inlocui diamantul) trebuie sa stiti ca nu de putine ori veti putea achizitiona chiar si inele cu diamant veritabil la preturi reduse.
  • Gravura – Numele vostru, data nuntii sau cea in care v-ati cunoscut, un vers dintr-o melodie sau poezie, practic orice poate fi gravat pe verighetele voastre. Daca sunteti un cuplu care prefera obiectele personalizate, alegeti sa va infrumusetati inelele prin gravura. In unele cazuri, gravura poate fi inclusa in pretul bijuteriilor.
  • Furnizor – Depinzand de furnizor uneori veti avea posibilitatea de a obtine reduceri semnificative, de un anumit procent din pretul original, de exemplu atunci cand alegeti mai multe produse (inelul de logodna si verighetele) din acelasi loc. Insa reducerile nu se opresc strict aici. Exista si cazuri in care furnizorii va vor oferi din start o reducere cand va comandati bijuteriile de la ei.
  • Transport – In cazul in care comandati inelul de logodna si verighetele de pe un site specializat este posibil ca transportul sa fie asigurat de catre cei care se ocupa de realizarea lor. In majoritatea cazurilor transportul va va putea fi asigurat gratuit daca depasiti o anumita suma in momentul comenzii.

Profitati de pachetele noastre speciale la preturi fara concurenta si achizitionati-va cat mai repede inelele esentiale pentru legarea legaturii dintre voi. Le veti purta cu placere toata viata!