Acasa Bijuterii argint Butoni personalizaţi pentru naş THE GODFATHER, placaţi cu argint
Butoni personalizaţi pentru naş THE GODFATHER, placaţi cu argint
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Butoni personalizaţi pentru naş THE GODFATHER, placaţi cu argint

Se realizeaza la comanda cu mesajul dorit. Fiecare pereche este executata manual.

Timp de executie: 1-3 zile.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
85 lei

Butoni personalizaţi pentru naş THE GODFATHER, placaţi cu argint


Sunteţi în situaţia în care trebuie să organizaţi o nuntă: a dumneavoastră, a unui apropiat sau poate că sunteţi chiar o agenţie de evenimente care se ocupă cu crearea de momente deosebite… Butonii personalizaţi pe care îi pot purta domnii apropiaţi mirelui sau miresei în cadrul unei astfel de ceremonii pot reprezenta un detaliu drăguţ şi amuzant pe toată durata evenimentului. De data aceasta ne-am gândit la un… naş – THE GODFATHER, însă ideile de mesaje care pot fi inscripţionate pe o pereche de butoni pot fi inepuizabile. Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Pentru această pereche de butoni personalizaţi pentru naş THE GODFATHER, culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi… de vestimentaţia domnilor!

Această pereche de butoni personalizaţi pentru naş THE GODFATHER este placată cu argint şi măsoară 12 mm în diametru. La comandă se pot realiza butoni similari, placaţi cu aur sau din argint 925.

Butoni personalizaţi pentru naş THE GODFATHER se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Companie: David Rodica Eufrosina I.I. - Magazin online www.thejeweller.ro

THEjeweller este un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile noastre, executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, ...

Vezi informatiile complete despre companie...