Acasa Verighete

Verighete, inele pentru miri si mirese

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Verighete perfecte pentru nunta de vis

Atunci cand este in joc luarea de decizii cu privire la lucrurile care ne vor acompania o viata intreaga, nimic nu este simplu iar acest principiu se aplica si in cazul bijuteriilor voastre de nunta: verighetele. Data fiind multimea de tipuri de verighete, modele si materiale din care sunt acestea realizate, alegerea acestor bijuterii este foarte dificila. Insa nimic nu este imposibil. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, sa discuti cu partenerul sau partenera ta si sa incepi cautarile tinand cont de cateva aspecte.


 

Verighete din aur alb, galben sau rosu; argint, platina si alte metale

In primul rand, din ce material trebuie sa fie confectionate ele? Aveti la dispozitie verighete de argint, titan, verighete de tungsten, aur (galben, alb sau rosu), paladiu, platina, fiind disponibile si combinatii intre ele. In functie de stilul pe care doriti sa le aiba aceste inele, traditional sau modern, puteti alege unul dintre aceste metale insa verighetele de aur si verighetele de argint nu se vor demoda niciodata.In plus, deoarece nu mai este obligatoriu ca verighetele voastre sa fie identice puteti opta pentru modele diferite, de exmplu verigheta sotiei sa aiba si pietre pretioase.
Ce fel de verighete moderne gasiti? Au aparut diferite tipuri de verighte, pe langa cele clasice din aur sau argint avem si verighete antistres. Clasice, circulare sau cubice, cu inscriptii sau diferite modele, oferta este variata si se adreseaza tuturor gusturilor.


Verigetele si bugetul nuntii

In al doilea rand, care este bugetul disponibil? Stabiliti-va un buget in care sa va incadrati in alegrea verighetelor voastre. Acesta este relativ simplu de stabilit odata ce ati ales metalul dorit (puteti opta pentru verighete de aur, argint, titan sau platina), absenta sau prezenta pietrelor pretioase si a inscriptiilor trebuie sa stabiliti cam ce gramaj doriti ca verighetele voastre sa aiba. Apoi, inmultiti pretul unui gram de aur sau a altui metal ales cu numarul de grame (aproximativ) dorite si astfel obtineti o suma orientativa.

Pasul urmator este cel in care atunci cand ati gasit verighetele dorite sa discutati cu reprezentantii magazinului de unde le achizitionati pentru stabilirea unor detalii de genul: incriptiile, retusarea si intretinerea lor sunt servicii incluse in pret sau nu, posibilitatea de a verifica daca toate calitatile verighetelor (veritabilitatea pietrelor pretioase, calitatea metalului din care ele sunt facute) sunt verificabile.

Dupa parcurgerea acestor pasi, tot ce trebuie sa faceti este sa le pastrati cu grija pana in ziua nuntii. Atunci le veti schimba si purta permanent.


 

Inele perfecte pentru mire si mireasa

In alegerea verighetelor nu uitati sa masurati cu atentie. In cazul barbatilor care nu sunt obisnuiti sa poarte inele, verigheta li se va parea mica (chiar daca masura este buna), fiind doar o chestiune de timp pana cand se vor obisnui sa o poarte. De asemenea, este important sa incepeti sa cautati verighetele din timp deoarece nu se stie cat va dura pana cand veti gasi verighetele perfecte iar alegerea lor nu este o decizie care trebuie luata in graba. Verificati cu atentie calitatea lor, actele de provenienta si certificatul de garantie. Este o investitie importanta si merita toata atentia din lume.

Fiind simbolul dragostei infite, a unuinii dintre voi si a angajamentelor luate, verighetele alese trebuie sa fie pe masura. Fie ca sunt verighete de aur, verighete de argint, clasice sau moderne, cu sau fara pietre pretioase, inscriptionate sau nu, acestea trebuie sa va incante si de fiecare data cand le priviti sa va amintiti de acea zi minunata, ziua nuntii. Alegeti cu grija!