Acasa Verighete Aur galben

Verighete din aur galben

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Verigheta nu este doar un simplu inel, ea este simbolul dragostei si al angajamentului pe care ti-l iei fata de persoana iubita si anume de a fi alaturi de ea/el toata viata si la bine si la rau.

Forma rotunda a acesteia simbolizeaza infinitul si dragostea eterna. Este foarte importanta alegerea acesteia deoarece ea trebuie sa reflecte personalitatea mirilor.

Verighetele din aur galben, sunt potrivite pentru cuplurile care prefera ceva clasic, care nu se demodeaza niciodata. Aurul galben a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru confectionarea bijuteriilor; el este simbolul uniunii si a eternitatii. De asemenea se spune ca purtatul lui zilnic duce la cresterea optimismului. Asadar alegerea verighetelor din aur va aduce atat noroc cat si fericire in viata de cuplu.

Modelele de verighete din aur, sunt foarte variate si sunt confectionate pentru toate gusturile dar si pentru toate buzunarele. Poti alege o verigheta simpla daca esti o persoana ce prefera lucrurile simple dar mereu in voga sau poti opta pentru verighetele din aur gravate cu diverse modele pentru un aer modern. Deoarece tu si fiinta iubita veti purta verigheta toata viata, poti opta sa comanzi o verigheta de aur cu numele vostru, cu data nuntii sau de ce nu cu o expresie de iubire gravata pe ea.

Un alt avantaj al alegerii unei verighete din aur este pretul acesteia, ea este mai ieftina decat o verigheta confectionata din platina sau din aur alb. Daca inelul de logodna este tot din aur, acesta este un motiv in plus pentru a achizitiona verighete de aur, deoarece acesta trebuie sa se asorteze cu verigheta.
Forma verighetei poate fi si ea aleasa in functie de preferintele cuplului; daca nu te multumeste forma rotunda, poti alege formele unghiulare, patrate sau complexe. Indiferent de modelul pentru care optezi, nu uita sa alegi ca verighetele sa se potriveasca cu forma degetelor si sa fie confortabile.

Daca alegi calitatea si rafinamentul, verighetele din aur sunt potrivite pentru tine si sunt bijuteriile ce vor lega o iubire vesnica.