Acasa Bijuterii cu cristale Swarovski Bratara swarovsky pentru mirese
Bratara swarovsky pentru mirese
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Bratara swarovsky pentru mirese

O delicata bratara pentru mirese, decorata cu cristale Swarovski si placata cu aur alb de 14 carate, al carei element de originalitate consta in cristalul Swarovski forma de inima din centru, de o frumusete atemporala. 

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
200 lei

Bratara mirese cu cristale Swarovski.

O bijuterie cu adevarat originala, pentru cele mai rafinate mirese!

Farmecul cristalului in forma de inima, adancimea si transparenta sa, aspiratiile si visele pe care le simbolizeaza sunt caracteristici admirabil transpuse de bijutieri intr-o magnifica bratara confectionata manual. Un rand de cristale Swarovski Elements garnisesc bratara.

Bratara Luxe Heart nu numai ca va pune in valoare finetea mainii, dar are si darul de a scoate din anonimat orice tinuta.

Dincolo de detaliile unice ale acestei bratari, designul sau este deosebit de discret si elegant, fapt ce recomanda aceasta bijuterie a fi asortata nu doar rochiei de mireasa ci si tinutelor de zi si de seara, in functie de personalitatea si originalitatea purtatoarei privind modul in care se accesorizeaza.

Detalii:

Marime: 17 cm;

Total Carat Weight: 4 Carats;

Bratara placata cu aur alb de 14 carate.

Companie: S.C. BOREALY GIFTS S.R.L.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate garantata.

Toti furnizorii nostri de cadouri sunt alesi pe...

Vezi informatiile complete despre companie...