Acasa Inele de logodna

Inele de logodna pentru o viitoare mireasa

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Inele de Logodna, Bijuterii pentru viitoarea mireasa

Cererea in Casatorie

Unul dintre cele mai frumoase momente care precede nunta (si care practic o si anunta) este cererea in casatorie iar aceasta cerere nu vine asa, oricum, ci este materializata printr-un simbol pe care viitoarea mireasa il va purta mandra in vazul tuturor, inelul de logodna. Acesta nu doar tine loc de verigheta pana la sosirea acesteia dar si poate spune foarte multe despre cuplu, in principal despre cum femeia iubita este perceputa de catre viitorul ei sot.

Surpriza sau intelegere, oferirea unui inel de logodna este un moment special, unic si trebuie tratat ca atare.


 

Alegerea unui inel de logodna perfect

Ce fel de inel i se potriveste? Ei bine, in acest caz in primul rand va trebui sa acorzi putina atentie bijuteriilor pe care iubita ta la poarta de obicei. Astfel, daca poarta aur, un inel de logodna de argint poate nu ii va placea sau vice-versa. De asemenea, marimea acestuia este foarte importanta, cu siguranta niciun logodnic nu doreste ca inelul oferit sa nu poata fi purtat din cauza ca este ori prea mare ori prea mic. In acest aspect te poti folosi de un inel despre care stii sigur ca i se potriveste pe care il vei folosi ca model in ceea ce priveste dimensiunile inelului de logodna.

Un alt detaliu la care va trebui sa fii atent, pe langa marime si metalul din care este creat, tine de felul inelului respectiv: daca logodnica ta prefera bijuteriile masive sau cele delicate. Atentie si la pietrele pretioase care pot fi incrustate pe inelul de logodna: diamante, safire, rubine, smaralde, perle, topaz etc.


 

Semnificatia inelelor cu pietre pretioase

Ce spune inelul ales despre noi? In functie de forma inelului, a pietrelor ce acesta le contine se crede ca poate fi descoperit modul in care barbatul percepe femeia iubita. Astfel, inelul oval prevesteste o nunta colorata, nunta perfecta, va caracterizeaza drept fiind un cuplu unit iar cel rotund exprima traditionalismul, voi sunteti in primul rand prieteni buni apoi iubiti iar familia intemeiata cu siguranta va fi cea visata.

Daca oferi un inel de logodna cu piatra cubica tu o vezi ca fiind sofisticata si consideri ca este femeia visurilor tale. Inelul cu piatra in forma de para inseamna ca iti caracterizezi iubita ca fiind partenera independenta dar dedicata, puternica dar iubitoare in timp ce inelul de logodna cu piatra in forma de romb este oferit unei partenere elegante care are o personalitate puternica si farmecul lui Grace Kelly. In cele din urma, inelul de logodna in forma de inima este consacrat spiritelor romantice, eternilor indragostiti.Apoi, in ceea ce priveste mana si degetul pe care se poarta inelul de logodna, parerile sunt impartite. Unele voci spun ca acesta se poarta pe mana stanga pe degetul inelar pana la venirea verighetei, moment in care vor fi purtate impreuna, intai inelul de logodna si apoi verigheta (promisiunea iubirii eterne si materializarea ei). Alte voci sunt de parere ca locul inelului de logodna este pe degetul inelar de la mana dreapta, pentru totdeauna.

Femeile care au si activitati casnice prefera sa nu poarte inelul pe mana dreapta deoarece aceasta este responsabila cu treburile prin gospodarie, in timp ce doamnele romantice incurabile il poarta pe mana stanga datorita faptului ca aceasta se afla pe aceasi parte cu inima (conform credintelor populare). Avand in vedere toate aceste pareri si detalii, ramane ca fiecare sa aleaga unde va dori sa poarte inelul de logodna.Alegerea unui inel de logodna este la fel de importanta ca si oferirea lui. Inelul de logodna va fi purtat de partenera tot timpul de acum inainte. Alege o bijuterie care sa i se potriveasca perfect si care sa ii demonstreze cat de mult inseamana ea pentru tine. O merita, va fi sotia, prietena, criticul tau cel mai aprig, mama copiilor tai si alinarea voastra de zi cu zi, dar cel mai important este ca va ramane pururea indragostita de tine.