Acasa Bijuterii pietre pretioase Butoni de lux pentru miri - gold nature summer
Butoni de lux pentru miri - gold nature summer
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Butoni de lux pentru miri - gold nature summer

O pereche de butoni pentru miri gravati cu detalii inspirate din natura si placati cu aur: butoni de lux pentru cei mai eleganti miri.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
200 lei

Butoni de lux pentru miri

Butonii constituie un element discret dar fundamental din tinuta eleganta a unui barbat. Rolul lor este de a desavarsi intreaga vestimentatie a purtatorului, fiind un indiciu pretios al respectului fata de sine si al rafinamentului. Motiv pentru care purtarea butonilor trebuie sa urmeze rigorile asocierii corespunzatoare cu o camasa, cravata si un costum pe masura, dar mai ales in ton cu personalitatea purtatorului.

Borealy – Cadouri de Lux va aduce in atentie butonii Gold Nature Summer, rotunzi, cu ilustratii inspirate din magica lume a naturii si placate cu aur. Prin designul lor, aceste bijuterii duc cu gandul la elegantele serate estivale cand domnii se afiseaza in tinute pline de sarm si rafinament. Butonii sunt realizati manual din otel inoxidabil, iar cromatica deopotriva luxurianta si discreta, in tonuri de gri, auriu si argintiu, va atribui eleganta atat tinutelor business cat si de seara. Delicatetea gravurilor ce imbodobesc cu finete suprafata butonilor Gold Nature Summer, in combinatie cu aurul si designul rafinat alcatuiesc o pereche pretioasa de bijuterii menita sa desavarseasca imaginea barbatului modern si elegant.

Butonii Gold Nature Summer vor acorda fiecarei tinute masculine elegante acea nota de stil ce recomanda barbatul de succes si rafinat. Oferite in dar, aceste bijuterii vor incanta negresit barbatul important din viata dumneavoastra!

Marime: 1.9 cm x 1.9 cm.

Companie: S.C. BOREALY GIFTS S.R.L.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate garantata.

Toti furnizorii nostri de cadouri sunt alesi pe...

Vezi informatiile complete despre companie...