Bijuterii si inele cu rubin

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Rubinul este considerat regele pietrelor pretioase, acesta fiind purtat si extrem de apreciat de regii si de reginele din trecut. Se spune ca in jurul acestei pietre magnifice s-au tesut multe povesti de dragoste. Rubinul este considerat cea mai pretioasa piatra, este mai dur decat diamantul iar hindusii spuneau despre el ca a luat nastere dintr-un foc intern de nestins. Culoarea lui de un rosu intens, asemanatoare sangelui a fascinat si continua sa ii fascineze pe toti cei care il privesc. Bijuteriile din rubin fac pe fericita posesoare a acestora sa se simta speciala ca o printesa.

Pentru a o surprinde pe jumatatea ta, oferirea unui inel din rubin cu ocazia logodnei exprima intensitatea dragostei ce i-o porti. Verighetele din rubin simbolizeaza iubirea eterna ce curge prin sangele fiintelor ce se iubesc. Daca alegi ca bijuteriile de nunta sa fie confectionate din aceasta piatra pretioasa, poti fi sigura ca acestea iti vor pune in valoare frumusetea si delicatetea dar vor starni si priviri pline de uimire si admiratie a celor din jur.

Pentru a evidentia frumusetea rubinului, combina aceasta piatra cu aurul sau cu argintul deoarece aceste metale vor crea un contrast izbitor cu regina pietrelor pretioase. Bijuteriile din rubine sunt ideale pentru femeile puternice, ce iubesc luxul si eleganta si vor sa fie mereu in centrul atentiei. Aceste bijuterii completeaza o tinuta eleganta oferindu-i o atingere magica. Inelele de logodna sau verighetele din rubin in combinatie cu diamante ofera un aer regal si un aspect sclipitor oricarei femei in ziua marelui eveniment.

Pretul rubinelor variaza in functie de gramajul folosit in confectionarea bijuteriilor, daca este combinat cu alte pietre pretioase si daca optezi ca bijuteriile sa fie personalizate.

Indiferent de ocazia la care participi: nunta, logodna sau alte evenimente unice poti fi sigura ca aceasta piatra pretioasa regala iti va pune in valoare feminitatea si personalitatea puternica.