Acasa Gravare

Gravare, inscriptionare inele si verighete

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Verighetele sunt simbolul iubirii eterne ce leaga sufletele pereche. Dupa alegerea modelului de bijuterii, pentru a transforma verighetele in niste obiecte unice si care sa poarta amprenta personalitatii voastre, apelati la servicile de gravare.

Gravarile se pot executa atat pe interiorul verighetelor insa si pe exteriorul acestora daca doriti ca inscriptia sa fie vazuta si sa fie admirata de cei din jur. Exista multe tipuri de gravare, de exemplu: gravare manuala, gravare cu grafograful s.a; insa gravarea cu laser este cea mai eficienta si deschide o portita spre posibilitati nelimitate.

Puteti alege ca pe verighete sa fie gravat numele vostru, aceasta este varianta clasica pentru care puteti opta. Pe langa numele vostru, de asemenea poate fi inscriptionata si data fericitului eveniment care va fi mereu cea mai frumoasa amintire. Un citat clasic in latina despre iubire este din nou o alegere inspirata, de asemenea puteti opta si pentru alte citate in limba romana sau in engleza, in functie de preferintele si personalitatea voastra.

Daca sunteti un cuplu vesel si cu un simt al umorului dezvoltat niste expresii haioase sau numele vostru de alint sunt potrivite spre a fi inscriptionate pe verighetele voastre.

Daca vreti sa fiti originali, gravarea cu laser va da posibilitatea ca sa va gravati amprentele sau semnaturile voastre pe verighete. Mai mult cu ajutorul gravarii cu laser orice forma dorita sau inscriptie poate fi amprentata cu usurinta. Daca sunteti foarte romantici puteti alege sa gravati verighetele cu inimi, portative muzicale, porumbei sau cheite. In ceea ce priveste alegerea modelelor de gravare optiunile sunt nelimitate.

Folositi-va imaginatia si alegeti sa gravati pe verighete un strop din personalitatea voastra si din iubirea de nestins ce salasuieste in sufletele voastre.