Bijuterii si inele cu smarald

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Smaraldul este cea mai fascinanta piatra pretioasa. Culoarea lui verde intensa vrajeste orice privire. In antichitate, era considerat piatra pretioasa a zeitei Isis care era protectoarea casatoriei. Smaraldul este simbolul armoniei si a fidelitatii conjugale.

Aceasta piatra pretioasa a fost folosita din cele mai vechi timpuri pentru confectionarea bijuteriilor, obiectelor religioase si amuletelor aducatoare de noroc.

Smaraldul este considerat piatra iubirii adevarate si este inelul de logodna ideal pe care orice femeie si l-ar dori. Daca oferi un inel de logodna din smarald fiintei iubite in acest mod ii areti iubirea ta eterna si faptul ca ea este cea mai speciala persoana din viata ta. Daca esti o persoana sofisticata si iubesti lucrurile stralucitoare si extravagante s-ar putea ca verigheta din smarald sa fie optiunea perfecta pentru tine. Aceasta piatra pretioasa va fi alaturi de tine ca o buna prietena toata viata si este considerata piatra care uneste sufletele pereche pentru totdeauna.

Inelele si bijuteriile din smarald pot fi un detaliu sclipitor ce te va face sa te simti speciala in ziua nuntii tale iar in combinatie cu albul rochiei de mireasa va crea un efect uimitor. Pentru un inel de logodna, poti opta sa alegi aurul alb, argintul sau chiar aurul galben iar in mijlocul acestuia sa fie atasat un smarald ce va oferi o atingere magica acestei bijuteri speciale ce simbolizeaza dorinta mirilor de a fi impreuna pentru totdeauna prin actul casatoriei.
Smaraldul mai poate fi combinat si cu alte pietre pretioase ce ii vor sublinia frumusetea, cu diamantele pentru a exprima puritatea dar si pentru a scoate in evidenta delicatetea feminina sau in combinatie cu rubinele pentru un aer indraznet. Bijuteriile din smarald transforma tinutele simple in vedetele serii in cadrul evenimentelor speciale din viata unei femei.

Alege bijuteriile din smarald si indrazneste sa fi unica si speciala.