Acasa Verighete Platina

Verighete din platina

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Inele si verighete din platina. Cuplurile de tineri aleg in ultimii ani ca verighetele lor sa fie confectionate din metale pretioase rare, sa aiba nu doar un aspect placut ci unul inedit. Verighetele din platina sunt din ce in ce mai cautate si sunt in voga de cativa ani.

Inainte de a achizitiona verighete confectionate din platina trebuie sa sti cateva lucruri importante despre acest metal. Platina face parte din clasa metalelor platinice impreuna cu paladiul, este un metal dur si maleabil dar si foarte pretios, avand o culoare gri spre alb. Se estimeaza ca platina este un metal pretios foarte rezistent ce poate rezista mii de ani si este des folosit in industria confectionarii bijuteriilor.

Verighetele din platina sunt alegerea perfecta daca optezi pentru calitate si eleganta si vrei ca acestea sa reziste cat dragostea voastra, adica o viata intreaga. Verighetele din platina nu se zgarie si nu trebuie duse la curatat spre deosebire de cele confectionate din aur sau alte metale pretioase. Chiar daca platina este cel mai scump metal pretios, achizitionarea unei verighete din platina este o investitie inteleapta daca alegi calitatea si durabilitatea.

Stralucirea verighetelor din platina este intensa si acapareaza toate privirile, ofera eleganta si rafinament oricarei tinute. Poti alege diverse modele de la cele clasice pana la cele moderne, poti sa combini platina cu alte metale pretioase pentru o verigheta ultra moderna si foarte eleganta, poti opta ca aceasta sa fie incrustata cu diamante sau sa o personalizezi dupa voia inimii tale.

Pretul unei verighete din platina variaza de la modelul ales pana la marimea care ti se potriveste, dar si daca este combinata cu alte metale. Alege sa fi diferit si opteaza ca simbolul dragostei tale sa nu fie ceva fad lipsit de stralucire, gandeste pe termen lung si investeste in ceva ce rezista in fata trecerii timpului si uzurii. Tine minte, verigheta din platina este o bijuterie fina, unica si rezistenta asemenea dragostei voastre.