Bijuterii si inele cu safir

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Safirul este piatra pretioasa a dragostei, este simbolul sufletului si a fidelitatii. Simbol al bogatiei, safirul era considerat ca aducator de onoare, putere si nemurire posesorului acestuia. In Evul Mediu, safirul era considerat simbol al raiului si a valorilor spirituale inaltatoare. Safirul are cea mai frumoasa nuanta de albastru dintre toate prietele pretioase de aceasta culoare.

Culoarea albastra a safirului este data de combinatia dintre fier si titan. Safirul mai poate fi gasit si in nuante de violet-albastru, roz sau verde; totusi cea mai valoroasa nuanta este albastrul pur intens si roz-portocaliu, cunoscut si sub denumirea de "padparadscha" care inseamna floare de lotus . Safirul poate fi taiat sub aproape aceasi forme ca si diamantul, sub forma de pernita, ovala, rotunda, patrata si dreptunghiulara. Aceasta piatra pretioasa are duritatea 9 pe scara Mohs, asadar safirele sunt una dintre cele mai dure pietre pretioase dupa diamante si sunt compuse din oxid de aluminiu.

In serile romantice, un mod ideal de a-ti declara dragostea fata de iubirea vietii tale si sa o faci sa se simta asemenea unei pietre pretioase rare este prin intermediul unei bijuteri frumos prelucrata din safir.

Poti alege un inel din safir in combinatie cu alte metale pretioase, cum ar fi: aurul alb, galben, roz, platina etc. Cu siguranta vei acapara priviriea jumatatii tale si il vei lasa uluit. De asemenea bijuteriile cu safir sunt o idee exceptionala de cadou pentru o persoana speciala din viata ta sau chiar utilizat ca piatra principala pentru inelul de logodna, verighete si alte bijuterii de nunta - sau pentru alte evenimente importante.
Bijuteriile din safire sunt potrivite femeilor care sunt deschise spre lucruri noi, doresc echilibru si pace in interiorul caminului lor. O bijuterie din safir scoate in evidenta o personalitate puternica si se asorteaza cu diverse tinute elegante. Pentru a curata aceasta piatra pretioasa de impuritatile ce se pot acumula in decursul timpului, foloseste apa si sapun neutru, iar cu ajutorul unei periute curata locurile unde s-a adunat praful.

Daca te-ai hotarat sa daruiesti sau sa porti un inel sau alte bijuterii din safir, o seara romantica va deveni magica si de neuitat.