Bijuterii si inele cu topaz

Verighete

Vezi toate ofertele de verighete

Inele de logodna

Vezi toate ofertele de inele de logodna

Bijuterii pietre pretioase

Vezi toate ofertele de bijuterii pietre pretioase

Bijuterii Swarovski

Vezi toate ofertele de Bijuterii Swarovski

Gravare

Vezi toate ofertele de gravare

Bijuterii cu Topaz..

In cadrul oricarui eveniment important, o bijuterie care iti scoate personalitatea in evidenta si te transforma in regina serii este un obiect pretios ce trebuie sa il ai. Daca adori bijuteriile cu reflexii albastrii, topazul este cel mai potrivit pentru tine. Topazul este o piatra pretioasa incolora sau intalnita sub forma urmatoarelor culori: albastru, purpuriu sau verzui. Este o piatra pretioasa transparenta pana la translucid. Se spune despre ea ca este piatra pretioasa a tineretii, insufla curaj si incredere in sine, te pazeste de boli si aduce fericire si prosperitate.

In antichitate era considerata o piatra magica care avea puterea sa linisteasca o mare furtunoasa; se considera ca le inzestreaza pe femei cu frumusete si fertilitate iar pe barbati cu inteligenta, generozitate si intelepciune.

Topazul este ideal pentru a fi folosit la confectionarea bijuteriilor spre a fi purtate cu diverse ocazii speciale, la confectionarea bijuteriilor de nunta, inelelor de logodna sau verighetelor. Un inel din topaz imbratisat in mod suav de stralucirea aurului alb si a cristalelor este un cadou perfect pentru persoana iubita dar si un inel de logodna ideal.Topazul mai poate fi si folosit in combinatie cu alte metale pretioase in confectionarea bijuteriilor cum ar fi: argintul sau aurul galben.

Topazul este piatra ideala si pentru verighete. Daca iubesti marea si frumusetea unui cer albastru, topazul este piatra pretioasa pe care o vei indragi. Topazul este cadoul perfect pentru femeile tinere, acesta se asorteaza cu multe tinute de seara, poate fi combinat cu rochile albastre, albe, argintii, aurii sau cu rochia clasica neagra. O mireasa poate scoate in evidenta rochia alba prin stralucirea acestei pietre pretioase.

Aceasta piatra ofera delicatete si scoate in evidenta in mod minunat frumusetea ochilor dar si delicatetea oricarei femei. Frumusetea acestei pietre va arunca sclipiri magice asupra persoanei tale in cadrul celor mai memorabile evenimente din viata ta.