Acasa Bijuterii cu cristale Swarovski Butoni mire swarovski - sophisticated blue
Butoni mire swarovski - sophisticated blue
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Butoni mire swarovski - sophisticated blue

Butoni eleganti pentru miri. Pretioasele cristale Swarovski desavarsesc o pereche luxurianta de butoni, adresata mirilor stilati si eleganti. Niste butoni pe masura unui gentleman veritabil.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
210 lei

Butoni mire Swarovski 

Cu adevarat originali, butonii Sophisticated Blue vor acorda fiecarei tinute masculine elegante acea nota de stil ce recomanda barbatul de succes si rafinat. Un repertoriu de culoare si stralucire, celebrand cu atitudine cele mai pretioase momente din viata barbatului remarcabil.

Aceasta pereche de butoni se remarca prin grandoarea fiecarui detaliu, dar mai ales prin stralucirea cristalelor Swarovski Elements. Sunt fabricati din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, placati cu aur alb.

Pereche de butoni pentru miri ce-si vor acompania cu succes posesorul in momentele pretioase ale vietii, menit sa certifice distinctia acestuia in orice context ce presupune o tinuta de inalta clasa.

Marime: 1.9 cm x 1.9 cm.

Companie: S.C. BOREALY GIFTS S.R.L.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate garantata.

Toti furnizorii nostri de cadouri sunt alesi pe...

Vezi informatiile complete despre companie...