Acasa Bijuterii argint Butoni de cămaşă personalizaţi pentru nuntă SOCRU MARE, placaţi
Butoni de cămaşă personalizaţi pentru nuntă SOCRU MARE, placaţi
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Butoni de cămaşă personalizaţi pentru nuntă SOCRU MARE, placaţi

Se realizeaza la comanda cu mesajul dorit. Fiecare pereche este executata manual.

Timp de executie: 1-3 zile.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
85 lei

Sunteţi în situaţia în care trebuie să organizaţi o nuntă: a dumneavoastră, a unui apropiat sau poate că sunteţi chiar o agenţie de evenimente care se ocupă cu crearea de momente deosebite… Butonii personalizaţi pe care îi pot purta domnii apropiaţi mirelui sau miresei în cadrul unei astfel de ceremonii pot reprezenta un detaliu drăguţ şi amuzant pe toată durata evenimentului. De data aceasta ne-am gândit la un… SOCRU MARE, însă ideile de mesaje care pot fi inscripţionate pe o pereche de butoni pot fi inepuizabile. Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Pentru această pereche de butoni de cămaşă personalizaţi pentru nuntă SOCRU MARE culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi… de vestimentaţia domnilor!

Această pereche de butoni de cămaşă este placată cu argint şi măsoară 12 mm în diametru. La comandă se pot realiza butoni similari placaţi cu aur sau din argint 925.

Butoni de cămaşă personalizaţi pentru nuntă SOCRU MARE: se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Companie: David Rodica Eufrosina I.I. - Magazin online www.thejeweller.ro

THEjeweller este un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile noastre, executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, ...

Vezi informatiile complete despre companie...