Acasa Bijuterii argint Butoni personalizaţi din argint 925 cu cristale Swarovski
Butoni personalizaţi din argint 925 cu cristale Swarovski
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Butoni personalizaţi din argint 925 cu cristale Swarovski

Se realizeaza la comanda cu initialele dorit. Fiecare pereche este executata manual in Romania.
Timp de executie: aprox. 10 zile.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
320 lei Pret redus
400lei
-20 %

O pereche de accesorii masculine preţioase: butoni personalizaţi din argint 925 cu cristale Swarovski, realizaţi 100% manual în atelierul nostru. Forma deosebita, cu asimetrii bine gândite, precum şi finisajul lucios al suprafeţei lasă să se întrevadă micile cristale Swarovski, montate discret în părţile laterale ale accesoriilor, oferind, astfel, un plus de eleganţă şi rafinament acestor butoni de cămaşă preţioşi.

Butonii au fost gravaţi prin poansonare cu iniţialele numelui persoanei care îi va purta. Personalizarea face ca aceşti butoni de cămaşă să fie unici nu numai prin design.

Această pereche de butoni personalizaţi din argint 925 cu cristale Swarovski este disponibilă la comandă. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni personalizaţi din argint 925 cu cristale Swarovski este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată integral în România, din argint de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni personalizaţi din argint 925 cu cristale Swarovski:

  • Suprafaţa decorativă: L = 16 mm, l = 9 mm
  • 6 cristale SWAROVSKI autentice – Light Colorado Topaz: 2 mm

Gramaj total: aprox. 8,65 g

SERVICIU DE PERSONALIZARE
Dacă vă plac liniile acestui model, dar doriţi să vi-i personalizăm cu iniţialele numelui dumneavoastră, contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Notă: Bijuteriile realizate cu cristale SWAROVSKI sunt însoţite de certificate de autenticitate.

Companie: David Rodica Eufrosina I.I. - Magazin online www.thejeweller.ro

THEjeweller este un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile noastre, executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, ...

Vezi informatiile complete despre companie...