Acasa Bijuterii argint Butoni personalizaţi NAŞU’ placaţi cu argint
Butoni personalizaţi NAŞU’ placaţi cu argint
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Butoni personalizaţi NAŞU’ placaţi cu argint

Se realizeaza la comanda cu mesajul si fondul color solicitate. Fiecare pereche este executata manual.
Timp de executie: 1-3 zile.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
85 lei

Sunteţi în situaţia de a organiza o nuntă: a dumneavoastră, a unui apropiat sau poate că sunteţi chiar o agenţie de evenimente care se ocupă cu crearea de momente deosebite… Butonii personalizaţi pe care îi pot purta domnii apropiaţi mirelui sau miresei în cadrul unei astfel de ceremonii pot reprezenta un detaliu drăguţ şi amuzant pe toată durata evenimentului. De data aceasta ne-am gândit la… Butoni personalizaţi NAŞU’ placaţi cu argint, însă ideile de mesaje care pot fi inscripţionate pe o pereche de butoni pot fi inepuizabile. Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj simpatic care vă trece prin minte. Pentru această pereche de butoni personalizaţi NAŞU’, culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi… de vestimentaţia naşului!

Această pereche de butoni personalizaţi NAŞU’ este placată cu argint şi măsoară 12 mm în diametru. La comandă se pot realiza butoni similari, placaţi cu aur sau din argint 925.

Butoni personalizaţi NAŞU’ se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche accesorii, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Companie: David Rodica Eufrosina I.I. - Magazin online www.thejeweller.ro

THEjeweller este un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile noastre, executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, ...

Vezi informatiile complete despre companie...