Acasa Bijuterii argint Butoni de cămaşă personalizaţi SUNT LUAT, placaţi cu argint
Butoni de cămaşă personalizaţi SUNT LUAT, placaţi cu argint
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Butoni de cămaşă personalizaţi SUNT LUAT, placaţi cu argint

Se realizeaza la comanda cu mesajul dorit. Fiecare pereche este executata manual.

Timp de executie: 1-3 zile.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
85 lei

Butoni de cămaşă personalizaţi SUNT LUAT, placaţi cu argint

Marcaţi căsătoria nu doar prin verighetă ci şi printr-o elegantă pereche de butoni de cămaşă personalizaţi SUNT LUAT! Vă propunem o pereche de accesorii pe care le veţi / va putea purta chiar şi după nuntă, putând fi asortaţi uşor la o vestimentaţie elegantă.
Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi… de vestimentaţia domnilor!

Această pereche de butoni de cămaşă personalizaţi SUNT LUAT este placată cu argint şi măsoară 12 mm în diametru. La comandă se pot realiza butoni similari placaţi cu aur sau din argint 925.

Butoni de cămaşă personalizaţi pentru nuntă SUNT LUAT se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Companie: David Rodica Eufrosina I.I. - Magazin online www.thejeweller.ro

THEjeweller este un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile noastre, executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, ...

Vezi informatiile complete despre companie...