Acasa Bijuterii cu cristale Swarovski Colier swarovski pentru mirese
Colier swarovski pentru mirese
0002 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Colier swarovski pentru mirese

Un colier cuceritor, inspirat de gratia florilor, special conceput pentru a conferi stralucire si un plus de feminitate celor mai elegante si senzuale femei!

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
200 lei

Colier Swarovski pentru mirese

Florile au stiut dintotdeauna sa transmita cele mai frumoase sentimente, emotii si intentii. Celor mai delicate mirese, purtati cel mai gratios colier, de inspiratie florala! Aurul alb si cristalele Swarovski isi impletesc stralucirile de-a lungul fiecarei petale a colierului Flowers, radiind suavitate si finete.

Doua flori delicate, cu cate cinci petale de cristal Swarovski, cu sclipiri de diamant, translucide si stralucitoare, coboara, pe rand, pe pieptul celei care poarta acest minunat colier Swarovski pentru mirese, pentru ca o picatura cristalina de roua sa incheie cu stil si sensibilitate spectacolul oferit de aceasta bijuterie rara, placata cu aur alb, un alt atribut al luxului.

Ideal de asortat cu tinutele elegante si rochii albe de mireasa, colierul Flowers va evidentia sensibilitatea, delicatetea si senzualitatea femeii ce ii poarta.

Detalii:

Marime medalion: 1.7 cm X 4.5 cm;

Lungime lantisor: 39.5 cm - 44.5 cm (ajustabil);

Medalion placat cu aur alb de 18k, marcat 18K GP;

Contine cristale CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements.

 

Companie: S.C. BOREALY GIFTS S.R.L.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate garantata.

Toti furnizorii nostri de cadouri sunt alesi pe...

Vezi informatiile complete despre companie...